Den grønne kernefortælling

Hvorfor findes vi? Hvad brænder vi for? Hvordan adskiller vi os fra andre?

Koppes Mølle B&B tilbyder sine gæster oplevelser i unik natur.

Venligt værtskab, komfort med bæredygtigt fokus og tid til at nyde & sanse danner rammen om opholdet hos os. Fundamentet for vores virksomhed er viden om og kærlighed til naturen. Vi er bevidste om, at al aktivitet sætter et aftryk på miljø og klima, men vi prøver at begrænse Koppes Mølle B&B’s aftryk så meget som muligt. Med dét udgangspunkt træffer vi vores valg af økologiske og lokale fødevarer, bygger med genbrugs- og naturmaterialer, vælger leverandører med grønne værdikæder eller social ansvarlighed som værdigrundlag og forsyner boligerne med solcelleenergi.

Naturen omkring os er de Himmerlandske Heder og Halkær Bredning – landskaber formet af istidens smeltevand og eftertidens sandflugt. Vi er indfødte himmerlændinge, der selv har levet i og taget vare på naturen omkring os gennem mere end et halvt århundrede. Vi vil gerne give vores viden videre til gæsterne og tilbyder derfor bl.a. guidede vandreture i området.

Oplevelsen af at være tæt på naturen præger hele opholdet hos os: At vågne i Aadalshytterne og betragte sommerfuglene gennem det store vindue eller nyde skumringen på bålpladsen foran Det Grønne Orangeri. Som gæst får man del i vores grønne valg om f.eks. at lufttørre sengetøjet i stedet for tørretumbling og bruge badevand opvarmet af solvarme.

Som alternativ til opholdet helt tæt på naturen tilbyder vi leje af værelser i annekset, der rummer mere traditionelle overnatningsmuligheder, men med adgang til samme naturskønne omgivelser og bæredygtigt fokus.

Du er velkommen til at komme og opleve, hvordan vi gør vores bedste for at passe på vores fantastiske natur.